Cheryl Cole – Prima apariţie pe covorul roşu cu noul iubit

Publicat pe

Cheryl Cole s-a aflat pe lista invitaţilor galei Global Gift de la Paris, patronată de Eva Longoria, iar apariţia vedetei din Marea Britanie a fost extrem de comentată.

 

Îmbrăcată într-o rochie lungă, corai, Cheryl a apărut de mână cu noul său iubit, Liam Payne, membru al trupei One Direction, foarte elegant într-un costum negru.

 

Între cei doi este o diferenţă mare de vârstă, de 10 ani, Cheryl având 32 de ani, iar Liam doar 22 de ani, dar şi sentimente puternice.  Pe parcursul serii, Cheryl şi Liam au fost foarte apropiaţi, s-au ţinut de mână şi au trecut cu brio peste prima lor apariţie oficială.

 

Cei doi sunt împreună de la începutul acestui an, însă au avut nevoie de câteva luni în care să-şi consolideze relaţia pentru a s afişa împreună.

 

Cheryl a fost căsătorită cu fotbalistul Ashley Cole, însă cuplul s-a destrămat rapid din cauza infidelităţilor sportivului.

 

Foto: Hepta

 

Cheryl Cole – Prima apariţie pe covorul roşu cu noul iubitCheryl Cole – Prima apariţie pe covorul roşu cu noul iubit
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter