Sarah Jessica Parker – Cum arată familia sa

Publicat pe

„Nu există un lucru mai bun decât să fiu acasă, cu familia mea', spunea actriţa Sarah Jessica Parker, mamă a 3 copii, un băiat şi două fetiţe gemene.

 

Saraj Jessica Parker a devenit celebră cu rolul din „Sex&the City', a participat la numeroase gale si evenimente, însă tot ceea ce preferă este compania familiei ei.

 

De Ziua Mamei ea a fost surprinsă alături de cele mai dragi fiinţe din viaţa ei: Matthew Broderick, soţul său şi cei 3 copii ai lor: James şi gemenele Tabitha şi Loretta, născute de o mamă purtătoare.

 

Toţi 5 s-au plimbat pe străzile din New York şi au petrecut împreună o zi cu adevărat deosebită. Îmbrăcaţi casual, s-au bucurat de aceste momente şi au arătat ca o familie unită.

 

Dacă unele cupluri se înstrăinează după venirea pe lume a copiilor, actriţa declara că ea şi Matthew sunt mai apropiaţi ca niciodată, discutând foarte mult despre copiii lor.

 

Foto: Hepta

 

Sarah Jessica Parker – Cum arată familia saSarah Jessica Parker – Cum arată familia sa
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter