Lidia Buble își va petrece ziua de naștere fără Răzvan. „M-am gândit să plec cu fetele”. Iată motivul!

Publicat pe

Vineri, Lidia Buble va împlini frumoasa vârsta de 24 de ani, însă nu va sărbători alături de Răzvan Simion așa cum toată lumea se aștepta, ci alături de fete.

Lidia vrea să se distreze de ziua ei, așa că își ia prietenele și pleacă la mare ca fetele… fără Răzvan.

„M-am gândit să plec cu fetele mele, cu dansatoarele, la mare o zi sau două. Nu fac mare tam-tam. Ieșim și noi ca fetele, ne plimbăm. Nu am fost anul acesta deloc la mare și acum am spus că este o ocazie bună. Și după aceea o luăm din nou prin țară, concerte. Mi-aș dori să fiu și acasă cu ai mei, dar sunt convinsă că o primesc foarte multe telefoane și s-ar putea să stau toată ziua pe telefon', a spus Lidia Buble la Vorbește Lumea.

Ca orice om își dorește multă sănătate de ziua ei, însă este femeie și femeile sunt înnebunite după pantofi și … genți. De aceea cadoul perfect pentru artistă ar fi o geantă care nu pare a fi accesibilă oricărui buzunar.

„Cadouri… știi că de obicei spun sănătate, să dea Dumnezeu să fie bine. Acum îmi doresc foarte tare o geantă care costă destul de mult. E cu negru, roșu și verde, e micuță și cu lanț auriu. Anul acesta îmi doresc foarte tare acea gentuță și dacă nu o să o primesc o să mi-o fac singură cadou. Și îmi doresc foarte mult să stau cu fetele, să mă distrez, că nu am mai avut demult o petrecre așa să stau să mă distrez', a mai mărturisit Lidia.

De ce nu îi va fi Răzvan alături, nu știm, însă este clar că vedeta se va distra copios la cei 24 de ani pe care îi va împlini.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Lidia Buble şi Răzvan Simion – Despre prejudecăţi şi iubire după 2 ani de relaţie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter