Fără ghinion de această dată! Lili Sandu va participa la „Uite cine dansează”

Publicat pe

Lili Sandu va concura alături de Alex Velea, Antonia și Oana Zăvoranu la emisiunea „Uite cine dansează', care va începe din 6 martie.

Vedeta a mai avut o încercare în trecut, în 2008, în cel de-al șaselea sezon „Dansez pentru tine', atunci când a fost nevoită să se retragă după  ce s-a accidentat la antrenamente și și-a rupt o coastă. La acea vreme, Giulia i-a luat locul încă din prima ediție a emisiunii.

Lili speră ca de această data să nu mai aibă ghinion și este hotărâtă să câștige.

Sunt fericită sa vă anunț că din 6 Martie, mă puteți revedea intr-un nou proiect la ProTv! „Uite cine dansează' o noua provocare în pași de dans. Sper sa fiți alături de mine si să mă susțineți', a scris Lili Sandu pe pagina sa de Facebook. Fanii au încurajat-o și i-au transmis numai mesaje de susținere, ceea ce o face mai încrezătoare pe vedetă.

Dacă acum 9 ani Mihai Petre, Cornel Patrichi sau Emilia Popescu i-ar fi analizat atent pașii de dans lui Lili Sandu, iată că în acest an Andreea Marin, Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu şi Mihai Petre vor fi cei care vor comenta acid prestația acesteia.

Alexandra Popescu

Citește și:

Andreea Marin, în juriul show-ului „Uite cine dansează!' Cine vor fi colegii ei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter