Liviu Vârciu nu mai este singur! Are o nouă parteneră, dar gândul îi stă tot la Adelina Pestrițu

Publicat pe

Liviu Vârciu este foarte fericit! S-a mutat în casă nouă, este moderatorul unei noi emisiuni la Antena 1, „Za Za Sing', însă nu poate vorbi despre fericirea deplină atunci când vine vorba de viața amoroasă, deși există cineva în viața lui.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Liviu a dezvăluit că nu este singur, dar și că și-a luat o nouă parteneră. Din păcate, noua femelă din casă este o cățelușă și va fi iubita lui Paco, câinele său.

Căţelului, i-am luat o parteneră să aibă şi el. Dar i-am luat-o lui Paco să vadă şi el ce înseamnă să trăieşti cu o femeie care nu e de nasul tău în casă. Să treacă şi el prin ce am trecut eu', a spus Liviu, încă afectat după căsnicia pe care a avut-o cu Adelina Pestrițu.

Aş fi ipocrit să spun că tot sunt singur. Cunosc oameni, cunosc ființe. Nu stau singur aşa într-o casă mare şi plâng… Dar nu a venit femeia aia care să zică: hai să terminăm cu glumele astea pe la televizor. Eu gândesc că tot ce zboară se mănâncă doar că nu mai prind tot ce zboară. Sau de la zodii, eu nu credeam în zodii, eu sunt Peşti şi ascendent în Rac, proşti de buni, nu am avut noroc nici cu zodia', a mai spus Liviu în același interviu.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Adelina Pestrițu revine în televiziune

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter