Melanie Griffith vorbește deschis despre divorțul de Antonio Banderas și operațiile estetice

Publicat pe

În ultimii ani, viața nu a fost prea generoasă cu Melanie Griffith (58), care a trebuit să depășească nu doar divorțul dureros de Antonio Banderas, ci și efectele operațiilor estetice nereușite. Despre toate acestea s-a confesat acum deschis.

 

 

Melanie Griffith, alături de Harrison Ford și Sigourney Weaver, în filmul care a făcut-o celebră, „Working Girl”

 

Divorțul dintre Melanie și Antonio Banderas, care au fost căsătoriți 18 ani, s-a finalizat în 2015, însă actrița a vorbit abia acum despre acest subiect sensibil, fără însă a-și învinovăți fostul soț nicio clipă: Cred că unul dintre motivele pentru care mariajul dintre mine și Antonio s-a destrămat este faptul că am rămas blocată; nimeni altcineva nu e de învinovățit. Totul s-a întâmplat pentru că eu m-am blocat, dar nu voi mai permite să mi se întâmple asta niciodată, vreau să mă bucur de viață, vreau să fac tot ceea ce-mi doresc să fac, a spus actrița, sugerând astfel că neimplicarea în viața de cuplu a costat-o mariajul.

 

Un alt subiect sensibil este cel al operațiilor estetice, Melanie fiind acuzată în nenumărate rânduri că a abuzat de chirurgia plastică, în ultimii ani ajungând de nerecunoscut. Cine și-o amintește pe superba tânără care făcea furori în filmul „Working Girl” își poate imagina de ce nu admite Melanie să îmbătrânească. Actrița, care, în mod evident, are probleme în a-și accepta vârsta, de multe ori adoptând ținute nepotrivite pentru o femeie ce se apropie de 60 de ani, a vorbit și despre operațiile estetice făcute de-a lungul timpului: „Nu mi-am dat seama că am mers prea departe decât atunci când oamenii au început să spună ‹‹Dumnezeule, ce și-a făcut?!››. Am fost atât de rănită, încât am mers la un alt doctor, care a început să repare ceea ce doctorița la care fusesem a stricat. Din fericire, arăt mult mai normal acum.'.

 

 

Melanie a mai povestit mai apoi și despre dependența sa de droguri și de analgezice, dar și de cele două internări ale sale în centre de reabilitare, menționând însă că, în pofida problemelor, a fost totuși mamă cu normă întreagă pentru cei trei copii ai săi – Dakota (27), Alexander Bauer (31) și Stella Banderas (20).

 

Melanie fără Photoshop…

 

Cât despre viața de după mariajul cu Antonio Banderas, actrița spune că e una… liniștită. „Sunt timidă cu bărbații acum. Nu am întâlnit pe nimeni în cei aproape doi ani de când eu și Antonio am divorțat. Nu, nu merg la întâlniri, nimeni nu m-a invitat în oraș. Ies cu prietenele mele.' După câte se pare, Melanie este mult mai echilibrată și optimistă, așadar nu e decât o problemă de timp până își va găsi din nou fericirea alături de un bărbat… chiar dacă e greu să-l înlocuiești pe Banderas.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter