Pe Jennifer Lopez o cucerești cu un buchet mare de floarea-soarelui. Iată care este floarea care ți se potrivește în funcție de zodie!

Publicat pe

Că femeile iubesc florile nu mai este un secret, însă fiecare are preferințe diferite atunci când vine vorba de alegerea buchetului perfect. Zodia este un factor important atunci când vine vorba de flori.

Bărbaților le este cel mai greu să aleagă buchetul perfect atunci când trebuie să îl dăruiască unei femei, indiferent că este o fată nouă, iubita, soția sau mama. Fiecare vor avea preferințe diferite, așa că zodia îi va ajuta să nu dea greș niciodată atunci când oferă flori unei persoane dragi și nu numai.

Un buchet de flori care te reprezintă îți poate oferi o stare de bine de fiecare dată, așa că iată ce trebuie să alegi în funcție de zodie!

Pe Jennifer Lopez o cucerești cu un buchet mare de floarea-soarelui. Iată care este floarea care ți se potrivește în funcție de zodie!Pe Jennifer Lopez o cucerești cu un buchet mare de floarea-soarelui. Iată care este floarea care ți se potrivește în funcție de zodie!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, Shuterstock

Citește și:

Cea mai mare teamă a lui Ryan Gosling este să nu fie părăsit. Iată care sunt cele mai fricoase zodii! 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter