Cea mai mare teamă a lui Ryan Gosling este să nu fie părăsit. Iată care sunt cele mai fricoase zodii!

Publicat pe

Fiecare zodie se confruntă cu câte o frică, indiferent că este pe plan sentimental, profesional sau legată de orgoliu.

Cu toate astea, există 5 zodii care sunt considerate cele mai fricoase din tot zodiacul din cauza temerilor ciudate și accentuate pe care le au. Dacă Scorpionilor le este frică să fie părăsiți de persoana iubită, Săgetătorii se gândesc mai mult la bani. Așa că iată care sunt cele mai fricoase 5 zodii!

Rac


Racii sunt unii dintre cei mai sensibili nativi din zodiac. Arma lor principală este victimizarea, iar în cazul unor situații simple, care nu necesită o rezolvare complexă, aceștia își fac scenarii peste scenarii. În plus, teama că meritele pe plan profesional nu le-ar fi recunoscute la nivelul la care și-ar dori persistă mai tot timpul.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt persoane care fug de trecut, mai ales de momentele delicate pe care le-au trăit, și caută tot timpul o ieșire care să rupă legătura cu ceea ce a fost. Teama cea mai mare a acestora, care duce la obsesie, este să rămână fără bani.

Gemeni

Deși se confruntă cu situații simple, Gemenii sunt foarte fricoși și lași, poate printre cei mai fricoși din tot zodiacul, deși dau senzația că nu este așa. Nu își recunosc greșelile și le este frică ca cei care îi critică să nu aibă cumva dreptate.

Taur

Scoaterea din zona de confort este una din fricile pe care le întânim la zodia Taur. Sunt conservatori și comozi și nu vor să schimbe nimic mediului pe care ei și l-au construit.

Scorpion

Cea mai mare frică a Scorpionilor se află pe plan sentimental. Se tem să fie părăsiți de persoana iubită pentru cineva mai frumos și mai deștept decât ei.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Se vede că Jennifer Lopez aparține uneia dintre cele mai stylish zodii! Iată care sunt acestea!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter