Michelle Obama – Aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată în cei 8 ani cât a fost Prima Doamnă a Americii

Publicat pe

Timp de 8 ani, Michelle Obama a fost Prima Doamna a Americii, perioadă in care a ajuns să fie extrem de îndrăgită pentru felul ei de a fi, pentru inteligenţa şi stilul vestimentar ireproşabil.

 

În ianuarie 2017, Michelle şi Barack Obama au părăsit Casa Albă, iar Michelle a putut, în sfârşit, să se afişeze aşa cum este in realitate: cu părul creţ, pe care l-a întins şi coafat perfect în perioada celor două mandate ale lui Barack.

 

Fosta Prima Doamna a fost fotografiată cu părul său natural în timpul vacanţei pe care cuplul a avut-o imediat după ce a plecat de la Casa Albă, iar poza face astăzi turul Internetului.

 

 

Cea care a publicat fotografia s scris şi un mesaj foarte puternic, care ilustrează perfect marea problema a femeilor afro care trebuie sa-si intinda parul: „Este fotografia pe care abia aştept să o vad de 3 ani incoace. Come on natural!'

 

Actriţa Halle Berry susţine şi ea cauza femeilor afro, actriţa făcându-şi apariţia la Gala Oscar  de anul acesta cu părul în stil afro militând astfel pentru un look natural. „Cu acest look,  îmi celebrez părul, permiţându-i să fie natural şi liber, a spus ea atunci.

 

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Vezi si:

Michelle Obama si-a gasit rapid o noua ocupatie

 

Michelle Obama – Aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată în cei 8 ani cât a fost Prima Doamnă a AmericiiMichelle Obama – Aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată în cei 8 ani cât a fost Prima Doamnă a Americii

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter