Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, față în față cu jurații ”Chefi la cuțite”: ”Nu știu dacă se vor risca și vor gusta”

Publicat pe

Prieteni foarte buni și colegi pe platourile de filmare, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu iau cu asalt bucătăria 'Chefi la cuțite' în cel de-al șaselea sezon, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. Mai mereu puși pe șotii, cei doi își vor face apariția în fața celor trei maeștri ai bucătăriei plini de făină, însă ce părere vor avea chefii despre această rețetă plină de 'umor' rămâne de văzut.

Atât Liviu, cât și Andrei, recunosc că nu stăpânesc foarte bine arta gătitului, însă speră ca și în acest domeniu să se completeze la fel de bine ca pe platourile de filmare. Fără un plan bine stabilit în ceea ce privește rețeta, dar cu multe așteptări, cei doi își propun să lucreze ca într-o bucătărie profesionistă, acolo unde există un head chef, dar și un sous chef. Așadar, unul dintre ei va da indicațiile, în timp ce celălalt se va încumeta să le transforme într-un preparat demn de pus pe bandă, special dedicat chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

'Eu nu vreau să gătesc ceea ce știu. Nici nu știm ce gătim. Ne vom pune ceva în gând, gândul o să ne dea un scurtcircuit și atunci vom pune în tigaie sau în cuptor mâncarea. O gătim la foc mărunt și așa va ieși un preparat extraordinar de bun. Chefii vor spune wow!', a mărturisit Liviu Vârciu încrezător înainte de a ajunge la bancul de lucru.

Andrei Ștefănescu nu își pune la fel de multe speranțe în această jurizare ca bunul său prieten, fiind convins că preparatul lor îi va trece pe cei trei chefi printr-o degustare 'la cuțite': 'Era să mor când am realizat că trebuie să venim la 'Chefi la cuțite' să gătim. Apoi mi-am dat seama…de ce să mor eu, când pot să-i omor pe chefi?! Așa că i-am zis lui Liviu…ne îmbrăcăm frumos, mergem în platou, gătim și îi omorâm pe chefi la propriu. Nu știu dacă se vor risca și vor gusta din preparatul nostru, dar am vrut să scăpăm de concurență și să îi 'distrugem'!', spune Andrei cu zâmbetul pe buze.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la 'Chefi la cuțite'

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la 'Chefi la cuțite'

Cum s-au descurcat Liviu și Andrei la 'Chefi la cuțite', de ce au caracterizat venirea lor în emisiune drept 'o nebunie', dar și ce vor avea chefii de spus despre preparatul lor misterios, telespectatorii Antena 1 vor afla într-un nou sezon al show-ului culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00.

Citește și: Fata cea mare a lui Liviu Vârciu este geloasă pe sora mai mică: 'Sunteți doi puiuți acum'

Citește și: E adorabil! Cum arată Ayan, fiul lui Andrei Ştefănescu!

FOTO: PR

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă