Vremea, cu Florin Busuioc. Actorul a prezentat Meteo pentru revista VIVA!

Publicat pe de Pirvu Cristina
Vremea cu Florin Busuioc

Vremea cu Florin Busuioc. În fiecare zi, actorul apare la Pro TV, la buletinul de ştiri, prezentând rubrica meteo. De ani de zile aflăm de la el cele mai importante schimbări ale temperaturilor din România. EXCLUSIV pentru VIVA!, acesta a anunţat că vine timpul rece!

Florin Busuioc a prezentat astăzi starea vremii nu doar la Pro TV, ci şi la VIVA!. Da, ne-a spus în exclusivitate că temperaturile vor scădea. Nu îl întâlnim la evenimente mondene, nici la petreceri, aşa că acum am profitat e prezenţa lui în redacţia Ringier pentru a afla la ce să ne aşteptăm cu prognoza meteo.

„O să se răcească. Dar ce înseamnă acum răcire? Pentru unii înseamnă ceva, pentru alţii înseamnă altceva. Eu zic nu, nu se răceşte. Ne ducem spre normal. Acum e cald, mult prea cald. (…) Duminică o să avem de la 11 grade la 19. E în regulă. Alea sunt temperaturile normale. (…) Dacă ne gândim la vremea de miercuri, o să zicem că s-a dus sub normal. Atunci apar şi lapoviţa şi ninsoarea la munte”, a spus acesta. Urmăriţi toate declaraţiile în interviul VIDEO.

 

Foto: VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro