Lora, cerută în căsătorie de Ionuţ Ghenu? Ce a dat-o de gol pe cântăreaţă

Publicat pe

Lora, cerută în căsătorie de Ionuţ Ghenu. Cântăreaţa are foarte multe proiecte, concerte, dar îşi face timp şi pentru viaţa personală, pentru a călători sau a se relaxa. Pare că acum ar avea o supriză pentru toţii fanii săi? Chiar recent artista s-a dat de gol şi noi am obţinut imaginile! 

Aşteptăm de ceva timp să o vedem în rochie de mireasă şi oare ne va face această bucurie anul acesta sau următorul? Lora s-a concertat în ultima perioadă pe cariera sa, a scos melodii inedite care se aud pe toate radiourile sau în cluburile de la mare. O vedem des şi la evenimente mondene, echipa VIVA! a vorbit deseori cu ea şi ne-a povestit trăirile sale.

De data aceasta am fost surprinşi să o vedem într-o poză, la mare, cu zâmbetul până la urechi, fericită şi împlinită. Motivul să fie oare bijuteria pe care o poartă pe inelar? Am observat-o imediat, nu am putut trece cu vederea. Vine acum şi întrebarea. Ionuţ Ghenu a cerut-o în căsătorie pe Lora?

Noi nu ne-am mira deloc. Formează cu cuplu frumos, de ani de zile sunt împreună, se potrivesc şi sunt suflete pereche. Ne-am bucura nespus pentru ei! Căsătoriţi sau nu le stă foarte bine împreună!

Priviţi imaginea cu inelul în galeria foto!

Lora, cerută în căsătorie de Ionuţ Ghenu? Ce a dat-o de gol pe cântăreaţăLora, cerută în căsătorie de Ionuţ Ghenu? Ce a dat-o de gol pe cântăreaţă

Lora, despre operațiile estetice pe care le-a făcut

Lora este una dintre vedetele de la noi care își asumă intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Cântăreața a recunoscut că are o reconstrucție nazală după ce a avut mai multe probleme cu nasul, însă nu are nicio altă operație estetică.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter