Lora, despre operațiile estetice pe care le-a făcut: ”Am o reconstrucție nazală după patru încercări eșuate”

Publicat pe

Lora este una dintre vedetele de la noi care își asumă intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Cântăreața a recunoscut că are o reconstrucție nazală după ce a avut mai multe probleme cu nasul, însă nu are nicio altă operație estetică.

Vedeta a trecut prin mai multe intervenții estetice la nas până a obținut ceea ce și-a dorit. Lora susține că nu are alte operații estetice și este așa cum a înzestrat-o mama ei, iar iubitul ei o admiră pentru felul în care arată.

'Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc. Chiar dacă îmi place bătăia, fanii serialului Lara au văzut asta, sunt un asasin al guvernului și dau foarte multă bătăiță în serial și mai și primesc.', ne-a spus Lora.

Lora nu este de acord cu mersul la solar

Cântăreața sfătuiește fetele să nu meargă la solar și le recomandă autobronzantele. Lora folosește produse profesionale pentru a avea un machiaj de lungă durată și să arate bine.

'Nu mergeți la solar, nu e bine! Fetelor nu faceți asta. Dacă vreți o nuanță mai închisă folosiți autobronzant. Am o piele care de la oboseală devine sensibilă. Soarele nu este bun decât dacă ne protejăm. Eu la Asia Express nu m-am ars pentru că am folosit protecție solară. Pentru ca machiajul să reziste folosesc produse bune. Ca trucuri nu știu ce să spun pentru că sunt atât de normale pentru pielea mea. Acord o importanță mare formelor sprâncenelor. Forma lor dă expresie feței.', a mai spus artista.
Citește și: Motivul pentru care Lora nu vrea să aibă un copil acum: 'M-ar speria o sarcină'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter