Horia Tecău a vorbit despre Simona Halep chiar înainte de finala Roland Garros: ”Simona nu are nevoie de sfaturile nimănui”

Publicat pe

Aflat în recuperare de circa două luni, din cauza unei accidentări, sportivul a fost nevoit să spună pas, pentru prima dată în aproape zece ani, unui turneu de Grand Slam. Tenismenul a urmărit, în schimb, cu sufletul la gură evoluția Simonei în Franța. Horia Tecău a vorbit despre Simona Halep chiar înainte de marea finală Roland Garros, care i-a adus sportivei victoria. Iată ce ne-a declarat!

Cu toate că de aproape două luni se află în repaus, din cauza unei accidentări, Horia Tecău nu regretă că a ratat Roland Garros, așa cum nu va lua parte nici la Wimbledon. Tenismenul a considerat acidentarea suferită drept un semn că era timpul să facă o pauză și estimează că va putea reveni în circuit la jumătatea lunii iulie, pentru Turneul de la Washington.

Horia Tecău a vorbit despre Simona Halep înaintea finalei Roland Garros

În schimb, în tot acest timp, sportivul a urmărit cu sufletul la gură evoluția Simonei Halep. Horia Tecău a vorbit despre Simona Halep chiar înainte de marea finală Roland Garros, care i-a adus sportivei victoria. Iată ce ne-a declarat: 'Nu am vorbit cu Simona, pentru că o las să-și facă lucrurile așa cum le-a făcut până acum, pentru că le-a făcut foarte bine, nu are nevoie de sfaturile nimănui acum, are o echipă foarte capabilă în jurul ei, știu că vor gestiona aceste momente dinaintea finalei foarte bine. Practic, trebuie să fie cum a fost și până acum, să fie relaxată, încrezătoare, să lupte pentru fiecare punct. Și să se bucure de această experiență, fiindcă aceste finale de Grand Slam nu vin tot timpul. Are oportunitatea să câștige un titlu de Grand Slam, primul, cu siguranță se va lupta pentru el. N-ar nevoie decât de rugăciunile noastre și de gândurile noastre bune.'

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre ţinuta Simonei Halep de la Roland Garros. Ce sfaturi îi dă sportivei

Top 10 vedete din România cu cei mai mulți followeri pe Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter