(P) Aspectele de care depinde sănătatea părului în procesul de colorare

Publicat pe

Din dorința de a avea nuanța părului dorită, partea feminină este dispusă să facă multe compromisuri.  Schimbarea aceasta nu ar trebui să prezinte însă niciun dezavantaj față de sănătatea podoabei capilare, însă educarea femeilor în acest sens este un proces destul de laborios. De multe ori motivul pentru care rezultatele vizavi de acest aspect nu sunt cele dorite îl constituie alegerea variantei mai ieftine, însă de prea puține ori sigure pentru sănătatea firelor de păr.

Emsibeth.ro, magazin specializat în comercializarea de produse colorare pă,r având la bază apa termală, dar şi alte ingrediente cu rol important în menţinerea acestuia sănătos, vine în întampinarea celor dornice de o astfel de schimbare nu doar cu produsele ideale, dar și cu sfaturi care să le ajute în acest sens.

Sănătatea părului în procesul de colorare și aspecte ce îl vizează

Oricine ar trebui să știe că vopsirea părului vine odată cu o serie de responsabilități. Faptul că va necesita o întreținere specială nu este nicidecum un secret. Șansele ca părul să se usuce sau să se rupă mai ușor după vopsire sunt destul de crescute – cel puțin în situația în care sunt folosite produse mai puțin sigure, din comerț.

Menținerea culorii și a luciului pentru mult timp este posibilă, atât timp cât acesta beneficiază de îngrijirea necesară. Deshidratarea este o problemă în cele mai multe dintre cazuri. Iată care sunt recomandările experților în cosmetice pentru îngrijirea părului și scapului – Emsibeth.ro.

Spălarea părului înainte și după procedura de vopsire nu este recomandată!

De preferat este ca cel puțin cu o zi înainte de programarea la salon pentru colorarea părului acesta să nu fie spălat. Uleiurile naturale produse de scalp sunt necesare pentru a evita apariția iritațiilor. Șamponul nu va face altceva decât să îndepărteze sebumul care, în fapt, are rol de protecție.

Recomandat ar fi ca șamponarea să se realizeze după cel puțin o zi de la spălare. În acest mod, se vor fixa corespunzător conținutul utilizat în doza recomandată de produse colorare par. Mișcările vor trebui să fie delicate, iar apa păstrată la o temperatură medie. Rezultatele vor consta astfel într-un păr strălucitor, sănătos și plin de viață. Vestea cu adevărat bună este că astfel acestea se vor păstra mai bine în timp.

Utilizarea produselor de colorare potrivite

Neapărat necesară este orientarea după cosmetice de colorare de calitate. Spre exemplu, cele care optează pentru colorarea în cadrul unui salon profesional pot solicita utilizarea unor produse care au la bază apa termală, așa cum este cazul tratamentelor oferite pe emsibeth.ro.

La fel este bine de procedat și în situația în care dorința este de a utiliza produse de decolorare a părului, pentru colorarea ulterioară. În acest sens, linia de produse propusă de magazinul menționat are la bază proteinele din grâu, cunoscute pentru proprietățile lor deosebite și efectele oferite în ceea ce privește sănătatea părului în timpul procesului de decolorare. Este vorba despre un sistem complex – White-White Compact, care conține un set de produse profesionale: decolorantul până la 7 tonuri – Compact Extra-White, cel pentru deschiderea nuanței cu până la 9 tonuri – Ultra-White Compact, produsul Light Booster care asigură o decolorare ușoară, dar și un produs care asigură manevrarea eficientă a părului pentru coafuri deosebite – Strong Booster.

Beneficiile kitului de colorare White-White Compact asupra părului

Revitalizarea podoabei capilare – părul este mai frumos, iar imaginea totală una de invidiat. Emsibeth.ro a avut în vedere o formulă specială în realizarea soluțiilor de colorare, care totodată oferă părului și revitalizarea de care are nevoie.

Rezistența culoriii și a firului de păr – produsele ce alcătuiesc kitul au fost special concepute pentru a asigura un păr sănătos și rezistent. Culoarea se păstrează intensă pentru un timp îndelungat, oferind purtătoarei fire strălucitoare și puternice.

Îngrijește firele pe toată lungimea lor – produsele profesionale sunt utilizate în saloane și recomandate celor care doresc să obțină rezultate optime și de durată. Tratamentul de ultimă generație propus pe site constituie fără doar și poate un răsfăț pentru doamnele și domnișoarele care țin la imaginea lor.

Redă strălucirea naturală a părului – acesta este un efect sesizabil, atât cu ochiul liber, cât și prin lentila obiectivului.

Cu ajutorul unor produse de colorare profesionale, efectele nu sunt reflectate doar în culoarea intensă și aparte a părului, dar și în sănătatea și vitalitatea firelor. Cele care doresc să se evidențieze în orice decor au ocazia de a experimenta culori pline de viață, prin tratamentele de colorare propuse pe emsibeth.ro.

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter