Lora, despre coșmarul pe care nu-l poate uita: ”Am exorcizat pe cineva”

Publicat pe

Lora surprinde mereu cu schimbările de look îndrăznețe. De data aceasta, artista a renunțat complet la părul blond și este de nerecunoscut. Lora ne-a dezvăluit secretul tenului său perfect, dar ne-a povestit și despre visele pe care le are.

Abia că am recunoscut-o pe Lora la evenimentul de la Universal Music. Artista nu mai este blondă și are părul foarte, foarte lung. Schimbarea o prinde de minune pe artistă și chiar ne place cum îi stă. 'Am făcut schimbarea de ceva timp. Cei care îmi urmăresc profilul și merg la concertele mele știu. Vor tot mai fi schimbări pentru că îmi permite natura job-ului să mă joc cu imaginea mea.', a declarat Lora.

Ne-a surprins faptul că Lora are un ten impecabil și că arată foarte bine. Am fost curioși care este secretul tenului său și l-am aflat. 'Da, am un secret. O cremă românească și încă o cremă pe care încă nu am lansat-o. Urmează să o scoatem pe piață, dar mai avem nevoie de câteva hârtii. O testez pe mine de vreo doi ani. Dă rezultate de bebeluș dacă te dormi cu ea pe față.', a spus artista.

Dat fiind faptul că tema petrecerii era legată de vise, nu am putut să nu o întrebăm pe artistă și despre vise memorabile.  'Mie mi-a plăcut. Nu a fost chiar coșmar. Am exorcizat pe cineva într-un vis și știam vorbe din alea în latină. A fost foarte ciudat. Îmi place când visez că zbor. Nu îmi place atunci când cad în gol.', a mărturisit Lora.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter