Chrissy Teigen s-a fotografiat alăptându-şi bebeluşul şi o păpuşă: "Cred că am gemeni acum!"

Publicat pe

Chrissy Teigen s-a fotografiat alăptăndu-şi bebeluşul. Vedeta a devenit de curând mamă pentru a doua oară. Soţia lui John Legend este cunoscută pentru pozele uimitoare pe care le face. A fost surprinsă recent alăptând bebeluşul şi o păpuşă. Iată mesajul ei!

Recent, Chrissy Teigen a încărcat o imagine pe Instagram în care apare alăptându-şi bebeluşul. Pe data de 17 mai, vedeta l-a adus pe lume pe mezinul familiei, pe Miles Theodore Stephens. În câteva luni, băieţelul a prins putere, mai ales că mama sa este mereu alături de el.

Fotografia postată o are în prim plan pe soţia lui John Legend, alăptându-l pe băieţel. Luna, fetiţa sa, este lângă ea. Pare că micuţa a dorit ca păpuşica sa să mănâncă aşa că a aşezat-o la sânul mamei. Chrissy a scris şi un mesaj amuzant.

„Luna m-a făcut să îi hrănesc şi păpuşica. Bănuiesc că acum am gemeni!”, a notat ea.

Chrissy Teigen s-a fotografiat alăptându-şi bebeluşul şi o păpuşă: "Cred că am gemeni acum!"Chrissy Teigen s-a fotografiat alăptându-şi bebeluşul şi o păpuşă: "Cred că am gemeni acum!"

Chrissy Teigen pare că se recuperează foarte bine, zâmbeşte şi este liniştită, împlinită alături de familia ei. Probabil a avut şi are mereu parte de sprijinul lui John Legend.

John Legend a susținut un concert spontan

John Legend a susținut un concert spontan într-o stație de metrou din Londra și i-a lăsat mască pe fanii săi. După ce a coborât din Eurostar, trenul care leagă Franța de Anglia, artistul s-a așezat la unul dintre pianele publice din stația St Pancras International.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter