Lora și Ionuț Ghenu s-au logodit în biserică: ”Mi se pare un lucru normal”

Publicat pe

Mulți se întrebau care este relația Lorei cu Ionuț Ghenu. S-au căsătorit sau nu? Artista a dat răspunsul mult așteptat. Lora și Ionuț Ghenu s-au logodit în biserică, fără ca nimeni să știe. Cei doi preferă să nu vorbească prea mult despre relația lor, ci să se bucure în liniște de momentele frumoase din viața lor.

Cântăreața a dezvăluit că ea și iubitul ei s-au logodit în biserică, iar totul a fost ținut departe de ochii presei. Lora și Ionuț Ghenu nu au făcut nuntă, însă se gândesc și la acest pas. Mai mult, artista a vorbit și despre copil. Lora a mărturisit că nu este însărcinată, dar că își dorește să aibă un copil.

'Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta', a spus Lora la ProTV.

Relația Lorei cu Ionuț Ghenu este una bazată pe respect și pe iubire. Cei doi fac totul împreună și știu cum să evite neînțelegerile atunci când este cazul.

Citește și: Lora, cerută în căsătorie de Ionuţ Ghenu? Ce a dat-o de gol pe cântăreaţă

Citește și: Lora, despre operațiile estetice pe care le-a făcut: 'Am o reconstrucție nazală după patru încercări eșuate'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter