Misha şi Connect-R au ascuns adevărul. Maya, fiica lor, nu ştie că au divorţat

Publicat pe

Misha şi Connect-R au divorţat în urmă cu un am şi câteva luni de zile. Fiica lor, Maya, nu a aflat că părinţii ei s-au despărţit, nu mai formează un cuplu. Cei doi consideră că este prea micuţă pentru a afla astfel de veşti!

Misha, de la divorţul de Connect-R, locuieşte alături de fiica ei. Maya are parte de cea mai bună educaţie şi multă dragoste din partea mamei sale care îi dedică ei tot timpul. Merg împreună în oraş, merg în parc, fac activităţi care mai de care mai interesante. Într-un interviu acordat recent, căci ea îşi face timp şi pentru a ieşi la evenimente mondene, a vorbit despre faptul că micuţa nu a aflat de divorţul lor.

Au semnat actele despărţirii în urmă cu un an şi câteva luni, dar despre divorţat s-a aflat în urmă cu cinci luni. Connect-R a făcut totul public pe Facebook. Iată că au ascuns totul de fetiţa lor.

„Maya e prea mică în momentul ăsta ca să înţeleagă sau să pot să îi explic treburi de genul acesta. Nu am discutat nimic”, a spus Misha pentru Antena Stars.

Artista a mai precizat că fetiţa are o legătură specială cu tatăl ei care are un program foarte încărcat în ultimul timp.

„Da, cam da. Dacă apare tatăl ei în peisaj nu prea mă mai bagă în seamă, dar şi înainte şi acum îşi petrecere foarte mult timp cu mine. Adică şi înainte ne petreceam foarte mult timp împreună. În ultimul timp tatăl ei are un program mai încărcat. Relu a intrat în trust la Antena şi e ocupat cu „Te cunosc de undeva”. Maya se uită la tati la tv. Programul lui e mai încărcat, are şi concerte mai multe. În ultimul timp s-au văzut mai rar, dar de câte ori poate bineînţeles că se văd”, a spus Misha.

 

Misha a vorbit despre copii și căsătorie la un an de la divorțul de Connect-R

Un personaj intrigant. O femeie frumoasă și o solistă talentată, prezentă, cu sau fără voia ei, în mass-media de ani buni, dar despre care nu știm mai nimic. După divorțul de Connect-R, Misha pare că a înflorit! Are un nou look, extrem de îndrăzneț, a început să își sublinieze senzualitatea, este mamă full time și lucrează de zor pentru a reveni în forță pe piața muzicală.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter