Loredana Groza a dezvăluit secretul frumuseții sale. ”Nu am nicio operație estetică”

Publicat pe

Artista pare că nu îmbătrânește niciodată și știe cum să facă să pară mereu tânără. Loredana Groza a dezvăluit secretul frumuseții sale, iar pentru asta face multe sacrificii.

Loredana Groza merge la tratamente, mai exact la criosaună, unde reușește eroic să reziste 4 minute. Vedeta susține că nu are nicio operație estetică, iar aceasta nu ar fi adepta intervențiilor invazive.

'Toată lumea crede că am recurs la cine știe ce chestii sofisticate, operații… Nu am recurs niciodată la așa ceva. Nu sunt adepta chestiilor invazive. Nu am nicio operație estetică. Reuşesc să am un stil de viaţă sănătos. Mă trezesc devreme, am ritualurile mele dimineața, fac yoga, stretching, pilates sau merg la sală. Încerc să alternez acest regim de viaţă destul de spartan pe care îl am cu alimentaţie sănătoasă. Să evit zahărul, făinoasele. Ele se pot înlocui', a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

Vacanță de vis împreună cu fiica ei

Artista a fost într-o minunată vacanță alături de fiica ei, unde s-au distrat de minune împreună. 'În vacanţă m-am dat cu parapanta, am mers cu yachtul, am făcut şi plajă, chiar dacă soarele nu e recomandat pentru piele', a spus Loredana Groza. Cele două au fost în Oman, unde s-au simțit de milioane.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter