Videoclipul piesei cu care Feli participă la Eurovision a fost filmat în castelul din Game of Thrones

Publicat pe

Feli, una dintre cele mai surprinzatoare artiste din România, a lansat „Bună de iubit”, o nouă melodie de pe albumul său de debut – Eu sunt Feli'. Piesa este ca o declarație de independență a femeilor, fie că sunt mame, soții, iubite, care vor și pot să facă orice își propun, iar videoclipul a fost filmat în castelul din Game of Thrones.

Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă, iar <> are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o altă persoană, uităm sa ne iubim pe noi. Ajungem să dăruim toată iubirea noastră celorlalți. De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte că trebuie să ne gândim și la noi și să ne iubim un pic mai mult, mărturisește Feli.

Videoclipul este regizat de Iura Luncașu, aflat la a treia colaborare cu Feli. De când am ascultat piesa, m-am gândit că vreau să ies din convenția femeii surprinsă în cartierul cu blocuri gri și atmosfera apăsatoare. Aveam nevoie de un spațiu atemporal. Peniscola din Spania a fost prima variantă, mai ales că fusesem acolo cu proiecția ultimului meu film și știam locația. Am prieteni români care locuiesc acolo și care au făcut posibilă această filmare în castelul din Game of Thrones,' explică regizorul.

Bună de iubit' se regăsește pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, Eu sunt Feli, alături de hit-uri precum ACASĂ, Timpul, Va urma sau Creioane colorate.  Piesa este în finala selecției naționale Eurovision.

Artist și songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?', piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a doua oară la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate'. Vocea sa a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme'.

În 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu două dintre single-urile sale: „Timpul', care a rămas în top 10 radio și TV pentru 5 luni consecutive, și „ACASĂ”, care a fost numărul 1 timp de patru săptămâni. În plus, artista și-a prezentat și albumul de debut – „Eu sunt Feli”, iar la începutul anului 2018 a lansat alături de Smiley un duet emoționant pentru piesa Vals'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter