Alina Eremia și Mark Stam lansează piesa “Doar noi”

Publicat pe

Colaborare neașteptată în muzica românescă! După Freeze', melodia de succes pe care Alina Eremia a avut-o alături de Monoir, artista colaborează cu Mark Stam, cântăreț și compozitor de peste Prut, pentru o versiune inedită a piesei „Doar noi'.

Initial lansată doar de către Mark, piesa se bucură acum și de vocea Alinei Eremia, care adaugă un plus valoare, mai ales ca este lansată chiar de 14 februarie, Valentines Day, moment în care este celebrată iubirea la nivel mondial. Piesa „Doar Noi” a fost compusă în mare parte de către Mark, ca un rezultat a lectiilor luate online. Textul a fost scris de către Irina Kupko, iar producția poartă semnătura lui Mark Stam și a cunoscuților Marco & Seba.

Inspirația lui Mark Stam în momentul în care a compus piesa este clară – o persoană dragă pentru care a nutrit sentimente profunde. „Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc în mine însămi. Este istoria unei relații care nu a avut loc, o iubire platonică. Sunt sigur că mulți dintre voi se vor regăsi în ea', declară Mark Stam.

Realizat într-un cadru romantic, videcolipul piesei este regizat de către Spoiala Brothers și ne transpune într-o poveste de dragoste nemărginită. Cei doi protagoniști au filmat pe parcursul a 26 de ore, la temperaturi scazute, într-o casă din care lipsea căldura. Mai mult, pentru videoclip, Alina Eremia și-a schimbat și look-ul pentru a intra în pielea personajului, o tânăra îndrăgostită care luptă pentru partea de iubire ce i se cuvine.

Doar noi' este acea melodie pe care o poți asculta în orice stare. Indiferent că ești supărat, trist, fericit, îndrăgostit, versurile piesei te duc în direcția în care vrei să fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decât acum, în luna iubirii.  Mă bucur nespus că pot să cânt această piesă alături de Mark Stam un artist incredibil de talentat', declară Alina Eremia.

Piesa „Doar noi', colaborarea dintre Alina Eremia si Mark Stam, este o coproductie MediaPro Music, Global Records si Spoiala Brothers.

Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul Pariu cu viața', iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, With or without you', urmat de piesa Tu ești vara mea', care s-a auzit la radiourile din toată țara. De asemenea, piesele Cum se face', Când luminile se sting' și Dulce Amar' s-au bucurat de un real succes.  În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul Poartă-mă'. Cel mai recent single, Frezee', colaborarea cu Monoir, a trecut granițele țării, bucurându-se de aprecierea turcilor, a grecilor și a bulgarilor.

Născut în Republica Moldova, Mark Stam studiază dansuri sportive de la vârsta de 8 ani. La vârsta de 13 ani a realizat că îi place să cânte și s-a dedicat acestei aventuri. Este autodidact, a învățat tehnica vocala, chitară și pian de pe internet, lăsându-se purtat de pasiunea pe care o are pentru tot ceea ce înseamnă muzica.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter