Love is in the air! Andreea Mantea, cină romantică alături de noul iubit

Publicat pe

Eșecurile în dragoste au determinat-o pe Andreea Mantea să nu își mai expună viața personală public, așa că îl ține departe de ochii curioșilor pe noul ei iubit.

De câteva luni, Andreea Mantea iubește și este iubită din nou. Dar de data aceasta totul este ferit de ochii presei. De-a lungul timpului, Andreea a avut relații care au făcut subiectul multor emisiuni și pagini de tabloide, iar de când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, aceasta nu a mai vrut să mai facă publică vreo relație.

În luna martie, Andreea Mantea recunoștea în timpul unui live pe Facebook-ul Viva! că există cineva în viața ei, însă nu a vrut sa ne dea prea multe detalii. Acum, aceasta nu se mai ascunde și a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare și alesul inimii ei.

Dar să nu ne bucurăm prea tare pentru că nu știm încă cum arată misteriosul bărbat. Andreea are mare grijă la ceea ce postează, așa că în fotografia pe care a împărtășit-o fanilor nu se vede fața iubitului ei.

Iubirea i se arată în orice prezentatoarei de la Kanal D, iar de această dată un cartof în formă de inimă a făcut-o fericită. Nu a rezistat să nu imortalizeze momentul, iar în fața sa se poate distinge iubitul ei, care a însoțit-o la masă.

„Coaste with love', a fost descrierea pe care Andreea a adăugat-o fotografiei sale.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Quiz digital: Andreea Mantea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter