Prințul Harry a vrut să renunțe la statutul regal: „Am simţit că vreau să ies din familie”

Publicat pe

În ultima vreme, Prințul Harry a vorbit deschis despre momentele grele de după moartea mamei sale, prințesa Diana. Acum, acesta a făcut alte declarații controversate într-un nou interviu în care vorbește despre vicii, faptul că a vrut să iasă din familia regală și despre dorința de a duce o viață obișnuită.

Prințul Harry a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit despre tinerețea sa tumultoasă și a declarat că s-a chinuit să își găsească un scop după ce a plecat din armată.

„Am petrecut mulţi ani neştiind încotro să mă îndrept, nu voiam să mă maturizez', a spus prinţul.

Prințul Harry a mărturisit că a trecut printr-o perioadă destul de lungă pe care o descrie ca fiind niște ani „total haotici' și a mai recunoscut și că acei ani au fost plini de petreceri, băutură și fumat. În plus, acesta a mai declarat și faptul că a fost la un pas de a claca de câteva ori.

Cert este că, atunci când și-a mai revenit, a vrut să renunțe la statutul regal în schimbul unei vieți normale.

„Am simţit că vreau să ies din familie, dar m-am decis totuşi să rămân şi să îmi găsesc un rol. Nu vrem să fim doar o adunătură de celebrităţi, ci vrem să ne folosim rolurile pentru a face ceva bun', a mai mărturisit Harry.

După ce a murit mama sa, Prințul Harry spune că doar în anii în care a stat în armată s-a simțit într-adevăr ca acasă. În 2007, după 10 săptămâni petrecut în Afghanistan, poziţia sa a fost descoperită şi făcută publică de către o revistă, iar prin urmare, Harry a trebuit relocat din motive de securitate, scrie Mediafax.

„Am fost foarte supărat. Armata a fost cea mai bună evadare de care am avut parte. Simţeam că sunt pe drumul cel bun, că pot obţine ceva. Pot înţelege extrem de bine oamenii cu diferite poveşti de viaţă şi simţeam că fac parte dintr-o echipă. Cât am fost în armată nu eram prinţ, eram doar Harry', a declarat prințul.

Fratele său, William, l-a ajutat foarte mult în perioada de rătăcire și l-a ajutat să găsească și o modalitate de a se reinventa. Promovarea cauzei femeilor şi militarilor răniţi şi abordarea problemelor legate de sănătatea mintală au fost doar câteva dintre acțiunile care i-au adus lui Harry respectul și afecțiunea publicului.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ce a răspuns Meghan Markle atunci când a fost întrebată dacă speră să se căsătorească cu Prințul Harry

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter