Lovitură grea pentru Feli! Tatăl artistei s-a stins din viață

Publicat pe

Feli Donose trece prin clipe foarte grele, după ce tatăl ei s-ar fi stins din viață. Artista a primit cea mai grea lovitură din viața ei.

Pe una dintre rețelele de socializare, o fană i-a lăsat un comentariu artistei. „Condoleanţe, Feli! L-am cunoscut bine pe Costel, tatăl tău. A fost un om bun. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fii tare, ştiu că l-ai iubit mult! Soţul meu şi cu mama ta au fost veri. Din păcate şi el s-a dus acolo sus. Eu îţi doresc să fii tare şi numai bine, draga mea Feli', a fost mesajul pe care l-a lăsat femeia, potrivit libertatea.ro

După o astfel de pierdere, durerea pentru Feli este cu siguranță foarte mare. Artista nu a mai fost activă pe rețelele de socializare în ultimele zile.

Nu era foarte apropiată de tatăl ei

„E foarte dubios că m-am încăpăţânat foarte tare. Noi la ultima ceartă… am explodat eu cumva. Într-o discuţie acum 6 ani mi-am apăsat singură pe nişte butoane care m-au adus înapoi în copilărie şi am început cu reproşuri . Omul mi-a iesit din suflet. Simţeam că nu mai face parte din mine şi mulţi ani am făcut terapie pentru asta şi am zis -Tata, tocmai tata e e singurul om din lume pentru care nu mai am niciun sentiment, nimic?!. Nu puteam să am. Într-o zi eram în drum spre concert, mă uitam pe geam şi ascultam muzică şi m-am gândit la tata şi simţeam că mă gâdila stomacul. Era telefonul în stânga şi zis. Îl sun(…) Am pus mâna pe telefon şi când taică-meu a spus  Alo, conversaţia a durat o jumătate de oră, ca şi cum vorbesc cu mama în fiecare zi (…) Înainte să închid telefonul i-am spus „Hai că nu mai pot să mai vorbesc', nu mai ştiu ce am minţit şi i-am spus că îl iubesc. Am închis telefonul şi am intrat în starea… plângeam şi plângeam. Apoi am simţit ca şi cum o voce îmi spunea că de acum totul se va rezolta şi efectiv din momentul ăla totul e bine. Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele', a spus Feli în cadrul emisiunii Dincolo de aparențe.

Feli a lansat o piesă cu Smiley

Recent, Feli a lansat o piesă împreună cu Smiley, 'Vals'. Noua melodie este un real succes fiind foarte apreciată de public. În acest moment, artista este pe val din punct de vedere al carierei, iar oamenii îi apreciază piesele.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter