Kim Cattrall, declarație surprinzătoare despre Sarah Jessica Parker: “Nu am fost niciodată prietene!”

Publicat pe

La finele anilor 90, serialul Totul despre sex avea milioane de fani în lumea întreagă, iar asta poate și pentru că între protagonistele acestuia părea să existe o chimie deosebită. Kim Cattrall a făcut însă o declarație surprinzătoare despre Sarah Jessica Parker: Nu am fost niciodată prietene!'.

 

Cele patru protagoniste ale celebrului film „Totul despre sex” (2010)

 

Poveștile de viață ale celor patru prietene din New York au făcut deliciul a generații întregi de telespectatori, desi serialul a durat doar 6 ani, însă succesul acestuia a făcut ca el să fie redifuzat ani în șir, ulterior migrând pe marele ecran, în alte două filme extrem de apreciate. Chimia dintre Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte) a fost perfectă atât pe micul ecran, cât și pe marele ecran, ceea ce i-a făcut pe admiratorii celor patru actrițe să concluzioneze că prietenia lor s-a extins și în viața reală. Din păcate, nu în toate cazurile a fost așa, iar asta avea să afle cu surprindere Sarah Jessica Parker, chiar din gura celei pe care o credea prietena ei – Kim Cattrall!

 

Kim Cattrall, blonda sexy și rea a grupului, a făcut recent o declarație extrem de supărătoare, când a apărut în cadrul emisiunii Piers Morgans Life Stories și a fost întrebată care erau relațiile dintre membrii echipei serialului Totul despre sex. Aceasta a explicat că și-a considerat co-starurile din serial doar colege. Nu am fost prietene niciodată. Am fost doar colege și, în anumite privințe, așa e cel mai sănătos, pentru că astfel apare o delimitare clară între viața ta profesională, relații și cea personală', a declarat actrița.

 

Sarah Jessica Parker se pare că trăise cu o cu totul altă impresie, fiindcă a fost șocată aflând declarația celei pe care, până atunci, o considerase prietena sa. Invitată la emisiunea lui Andy Cohen, Sarah Jessica Parker a fost întrebată de gazda emisiunii ce părere are cu privire la cele afirmate de Kim. Aceasta a spus că fosta ei colegă de platou i-a frânt inima și că „acest fapt mi se pare extrem de supărător, pentru că nu așa îmi amintesc eu experiența noastră'. Vizibil marcată, Sarah a mai adăugat: „E trist, fiindcă eu mereu m-am gândit că ceea ce ne leagă pe toți este această experiență unică. A fost o experiență profesională, dar a devenit una personală, pentru că aici vorbim de ani și ani din viețile noastre, așadar sper ca acest lucru să eclipseze lucrurile neplăcute care s-au spus în ultima vreme'. Cu siguranță le va eclipsa, dar, din păcate, ele nu vor fi uitate…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter