Mădălina Ghenea face prima dezvăluire din viața de mamă

Publicat pe

Mădălina Ghenea este mamă unei fetițe de doar o săptămână și și-a luat rolul foarte în serios. Dacă s-a ferit de presă și a dorit confidențialitate totală, mai nou, modelul a împărtășit cu fanii săi un detaliu din noua viață de părinte: alăptează.

Vedeta încearcă să facă totul pentru sănătatea și binele fetiței ei din primele zile de viață. Și-a dorit să nască natural, dar nu s-a putut din cauza complicațiilor, iar acum aceasta a dezvăluit că alăptează. Ba mai mult, încureajează toate femeile să facă acest lucru, fiind foarte sănătos pentru bebeluși.

Dacă poți să alăptezi, atunci fă-o, mamă!', a fost mesajul Mădălinei postat pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie în care un bebeluș spune „Zi-le că eu am spus că alăptatul este cel mai bun'.

If you can breastfeed then go for it mama! ❤️❤️❤️🍼🍼🍼 #breastfeedingworld #breastfeeding

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Confidențialitate este foarte importantă pentru Mădălina Ghena și pentru soțul ei, Matei Stratan. După ce a făcut instrucție cu personalul la clinica privată unde a născut, fiind păzită foarte bine de bodyguarzi, aceasta a apelat la mama sa pentru a-i fi bonă, scrie Libertatea.

Mădălina locuiește în București după naștere, așa că mama sa a venit de la Slatina special pentru a avea grijă de nepoțica sa. Femeia ar sta într-un apartament al familiei Stratan, iar pe timp de zi o ajută pe fiica sa cu sfaturi și cu îngrijirea copilului.

Mădălina Ghenea a născut, duminica trecută, o fetiță perfect sănătoasă după mai bine de 11 ore de travaliu, la o clinică privată din București.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Mădălina Ghenea și fetița ei s-au externat din spital

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter