Mădălina Ghenea și fetița ei s-au externat din spital

Publicat pe

Mădălina Ghenea a fost externată, joi noapte, din clinica privată din București unde a născut.

Pentru a evita mediatizarea, modelul a ales să părăsească clinica noaptea alături de fetița sa și iubitul Matei Stratan, la doar 4 zile după ce micuța a venit pe lume.

Mădălina și-a luat măsuri de securitate drastice în cadrul clinicii pentru liniștea fetiței sale. A fost păzită ca un președinte de bodyguarzi, iar apropiații au fost instruiți să nu sufle o vorbă. Confidențialitatea le-a fost cerută și medicilor și asistentelor, iar în salonul ei au fost primite foarte puține persoane, printre care și Antonia, scrie Libertatea.

În cursul zilei de joi, Antonia s-a dus să o viziteze pe Mădălina. Aceasta i-a dus proaspetei mămici un trandafir roz și a fost destul de discretă în ceea ce o privește pe prietena sa, neoferind prea multe declarații presei. Totuși, a transmis faptul că Mădălina și fiica sa sunt foarte bine.

Foarte bine. Sunt foarte frumoase amândouă. Arată foarte bine. Nu-mi dau seama încă cu cine seamănă. Nu am voie să comentez. Mâine dimineaţă va fi externată', a spus Antonia la ieșirea din clinică, acolo unde a stat în jur de o oră cu Mădălina.

Mădălina Ghenea a născut, duminică, o fetiță perfect sănătoasă, după mai bine de 11 ore de travaliu. Deși și-a dorit să nască natural, din cauza complicațiilor, vedeta a fost nevoită să facă cezariană.

Trăiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetiţă foarte cuminte. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea, au fost declarațiile Mădălinei după ce a născut.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Mădălina Ghenea – Primele declaraţii după ce a devenit mamă

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă