Mădălina Ghenea nu-și revine! Vedeta este din ce în ce mai tristă

Publicat pe

Mădălina Ghenea nu-și revine din tristețea care pare că a cuprins-o în ultima vreme. Deși nu a făcut nicio declarație publică despre starea ei, vedeta dă multe de înțeles prin postările pe care le face pe rețelele de socializare.

Fotomodelul pare a fi chiar la un pas de depresie, deși nu ar avea motive, mai ales că este mămica unei fetițe superbe care ar trebui să-i umple viața de bucurie și voie bună. Mădălina Ghenea a postat recent pe una dintre rețelele de socializare o fotografie care exprimă tristețea ei, imaginea înfățișând o femeie care plânge în ploaie la malul mării. Pentru a amplifica starea pe care o are, vedeta a pus la descrierea imaginii un emoticon care simbolizează o floare ofilită.

Cel mai probabil, Matei Stratan este vinovat pentru suferința Mădălinei Ghenea. Deși au o fetiță împreună, cei doi nu mai împart aceeași locuință. Fotomodelul stă într-un apartament cu fetița ei, în timp ce Matei Stratan tocmai ce a cumpărat o vilă.

Mădălina Ghenea nu-și revine

Fanii o încurajează pe Mădălina Ghenea

Starea de tristețe a Mădălinei Ghenea e foarte vizibilă, iar prietenii virtuali ai vedetei deja au început să-și facă griji pentru ea. Fanii încearcă să o încurajeze și să-i ridice moralul. 'De ce ești mereu nefericită și arăți asta întregii lumi? Tu esti sănătoasă și frumoasă, doar rămâi pozitivă și crezi în tine, nu înceta să zâmbești și încetează cu postările triste.', 'Totul o să fie bine…', 'Dragă Mădălina, te rog, încearcă să fii puternică! Te iubim și ne rugăm pentru fericirea ta', sunt doar câteva dintre mesajele primite de fotomodel.

Un fan a sfătuit-o să meargă la medic pentru a-și trata depresia: 'Du-te la medic și încearcă să nu mai ceri atenție pe rețelele de socializare pentru că nu te vor ajuta cu nimic. Sper să te faci bine. Totul e în mintea și puterea noastră'. 

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter