Ilinca Vandici lipseşte de la "Bravo, ai stil! All Stars"? "Nu vin la emisiune..."

Publicat pe

Ilinca Vandici lipseşte de la „Bravo, ai stil! All Stars”? Frumoasa prezentatoare TV şi mămică se împarte între viaţa de familie şi cariera sa în televiziune. Reuşeşte să le îmbine cu succes. Emisiunea merge din plin, iar fiul său creşte pe zi ce trece. Iată motivul pentru care ar putea lipsi de la competiţia de pe Kanal D. 

De aproape 4 sezoane, Ilinca Vandici prezintă show-ul Bravo, ai Stil, difuzat pe Kanal D. A lipsit în perioada sarcinii, după ce l-a născut pe Zian şi cam atât. Este mereu energică, în formă şi nu le permite concurentelor să exagereze prin platou.

Astăzi este posibil ca vedeta să lipsească. În weekend, fiul său a început cursurile de înot. Vedeta a încărcat o imagine cu el în mediul online şi a explicat că este topită de iubire.

„Toată lumea face mișcare…. bebe Zian a început cursurile de înot…. Dacă nu ajung mâine la emisiune, să știți că sunt efectiv topită de dragoste!!!! ❤️ ❤️ ❤️ 👶 
#perfect #baby #boy #mylove #myhappiness #myall”, a scris vedeta pe Facebook.

 

Ilinca Vandici, mamă pentru prima oară

Prezentatoarea TV a născut pe data de 23 iulie 2017 un băieţel perfect sănătos. „A cântărit aproape 4 kilograme la naştere. A avut şi circular în jurul gâtului. Înainte cu câteva zile de a naşte, doamna doctor a hotărât că nu avem cum să naştem natural şi cezariana e cel mai bun lucru pentru noi. „, declara la TV mămica.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter