EXCLUSIV! Ce a făcut Adelina Pestriţu la New York? Bruneta s-a întâlnit cu prietenul cel mai bun al lui Kim Kardashian

Publicat pe

Ce a făcut Adelina Pestriţu la New York? Bruneta a plecat zilele trecute împreună cu logodnicul său, Virgil Şteblea, într-o vizită oficială. Ei au fost invitaţi de către designerul Philipp Plein să ia masa împreună şi să participe la lansarea noii lui colecţii. Vedeta s-a arătat încântată şi ne-a dezvăluit cum a decurs totul.  

Preţ de câteva zile, Adelina Pestriţu a părăsit România şi s-a distrat la New York. Chiar dacă este însărcinată, a făcut faţă fără probleme zborului şi a avut parte de momente minunate în orașul care nu doarme niciodată. Vedeta ne-a povestit că a luat cina alături de oameni renumiţi din industria modei, dar şi de vedete internaţionale. A cunoscut-o pe Irina Shayk și a stat de vorbă cu prietenul cel mai bun al lui Kim Kardashian.

Philipp Plein, gazda evenimentului, a organizat totul în detaliu, iar viitoarea mămică s-a simţit minunat în compania sa.

„Am avut bucuria să încep anul cu o mulțime de vești minunate. Pe lângă cele de ordin personal, am avut ocazia să bifez încă un episod interesant pe latura profesională, departe de casă, la New York.

Invitația venită din partea celebrului creator Philipp Plein de a participa la cină organizată chiar la el acasă, dar și la prezentarea noii colecții toamnă-iarnă 2018-2019, mi-a dat ocazia să fiu alături de personalități internaționale pe care le simpatizam de ani buni și totodată să-i cunosc altfel decât prin intermediul televizorului. La cina organizată de Philipp Plein am avut plăcerea să stau de vorbă cu Jonathan Cheban, prietenul cel mai bun al lui Kim Kardashian, dar și alte vedete internaționale, din lumea modelling-ului, blogging-ului, modei, s.a.m.d.

La prezentarea lui de la New York Fashion Week am văzut-o pe Irina Shayk, cea care a deschis și a închis defilarea pe podium. Este mult mai frumoasă decât în poze.

Pe lângă evenimentele organizate de Philipp Plein unde am participat alături de logodnicul meu, Virgil, am vizitat și câteva dintre cele mai importante obiective turistice din New York: Time Square, Empire State Building, Central Park, American Museum Of Natural History, Madame Tussauds, Oculus, National September 11 Memorial World Trade Center, Brooklyn Bridge.', ne-a mărturisit în exclusivitate vedeta.

Celebrul Philipp Plein a trăit o poveste de iubire cu Mădălina Ghenea. Cei doi nu au rezistat mult împreună şi au luat-o pe drumuri separate. Designerul a fost cucerit şi de o altă româncă, Andreea Sasu, dar relaţia lor a fost una zbuciumată şi au pus punct până la urmă. Philipp Plein are acum o relație cu Morgan Brittany.

Foto: Facebook

Oana Popoiag, Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter