Mădălina Ghenea, momente romantice cu Matei Stratan. Cele mai frumoase imagini cu cei doi, surprinse la Roma

Publicat pe

După o perioadă furtunoasă în viața personală, când toți dădeau ca sigură și, mai ales, definitivă, despărțirea de Matei Stratan, tatăl fetiței ei, Mădălina Ghenea a surprins exact cu contrariul. Că povestea lor de dragoste continuă, chiar mai frumoasă decât la început, a mărturisit Mădălina în exclusivitate în numărul din iunie al revistei VIVA!. 

Acum, actrița este într-o perioadă frumoasă din viața ei, de care se bucură din plin alături de cel pe care l-a ales să îi fie partener și tatăl copilului ei. Mădălina și Matei au apărut în ipostaze romantice alături de acesta, împărtășind totul cu fanii ei pe contul de Instagram. Iată imaginile care au făcut furori în mediul online!

Mădălina Ghenea și-a promovat noul film, 'Smitten', la Roma, eveniment de la care nu putea să lipsească Matei, demonstrând că își susține iubita și că este alături de ea. Cei doi au apărut la eveniment în haine de gală, râzând și ținându-se de mână. Tot timpul și-au aruncat priviri pline de dragoste, demonstrând că relația lor este puternică. Fanii au reacționat imediat la fotografii, bucurându-se alături de ei.

parcă sunteți dintr-un film!', adevărata iubire învinge mereu!', cel mai frumos cuplu!'.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au împreună o fetiță, Charlotte, în vârstă de un an. Mădălina este foarte implicată în viața micuței, cu toate că are o agendă profesională foarte încărcată. Rolul de mamă i se potrivește mânușă, fiind exemplul real că viața de familie și cariera se pot îmbina.

'Smitten', filmul recent și din a cărui distribuție face parte, se anunță a avea un succes răsunător, Mădălina fiind preferata publicului și în urma pretațiilor îndelung apreciate din lungmetraje precum Youth', Zoolander 2' și pentru serialul Familia Borgia'.

Autor: Andreea Ruxanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro