„Madonna ucide filmul” - o actriță celebră o desființează pe Madonna

Publicat pe

Madonna este „regina muzicii pop' însă nu poate fii regină și în postura de actriță. Artista nu ar fi convins și în lumea filmului, crede actrița Patti Lupone, care o desființează pe Madonna și spune despre ea că „ucide filmul'.

Patti LuPone este cunoscută pentru rolurile sale jucate pe Broadway, dar și în filmele „Driving Miss Daisy' sau „City by the Sea'. Aceasta nu este de acord cu faptul că Madonna a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul Evei Peron din filmul „Evita' (1996), pe care și ea l-a interpretat în 1979, și crede despre artistă că este lipsită de talent și nu transmite nicio emoție.

„Este o artistă minunată pentru ceea ce face, dar nu este actriţă. Este moartă dincolo de ochi (…) Madonna ucide filmul', a spus LuPone în emisiunea „Watch What Happens Live With Andy Cohen'.

Actrița a mai povestit și despre faptul că atunci când s-a întâlnit cu Madonna, artista i-a spus doar „sunt mai înaltă decât tine'.

„Nu ar trebui să fie în niciun film sau pe scenă', a mai adăugat Patti LuPone despre Madonna.

Actrița și câtăreașa americană, Patti LuPone a câștigat, în 2009, două premii Grammy la categoriile „Best Classical Album' şi „Best Opera Recording', pentru „Rise and Fall of the City of Mahagonny'. În plus, A fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul din serialul „Frasier' și pentru emisiunea „The Song Spinner'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Fotografia zilei: Madonna, apariție… explozivă la MET Gala!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter