Recomandare de weekend de la Liviu Teodorescu

Publicat pe

Chiar dacă ne aflăm la mijlocul lunii mai, weekend-ul acesta se anunță a fi destul de capricios din punct de vedere meteorologic. Așa că, dacă nu aveți încă ceva programat, Liviu Teodorescu vine cu câteva recomandări perfecte pentru petrecerea  timpului liber.

Film: Saroo-Drumul spre casă. Este filmul care m-a marcat cel mai tare, din ultima perioadă. Am ieșit din cinema cu gândul că a fost cel mai bun film pe care l-am văzut vreodată. Și mai fac o recomandare, chiar dacă filmul nu mai e in heavy rotation in cinema: Arrival. Are o energie aparte și este foarte complex, cu multe înțelesuri.
Carte: Recomand „Invingătorul este întotdeauna singur”, de Paulo Coelho. Toată cartea e scrisă în așa fel încât statementul din titlu este dărâmat la final.
Serial: Game of Thrones e serialul meu preferat, dar cred că e deja un clișeu. Recomand The Vikings. Un serial istoric foarte realist, de care m-am îndrăgostit de la primul episod.

Citește și:

Quiz digital: Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu și Dorian Popa sunt dezorientați de fane 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter