Mama Antoniei spune tot despre relația dintre Alex Velea și fiica sa

Publicat pe

Mama Antoniei, Denisa Iacobescu, a vorbit despre Antonia, nepoții săi, dar și despre Alex Velea și relația dintre fiica sa și artist.

Antonia a avut de unde să moștenească frumusețea care i-a adus titlul de una dintre cele mai frumoase femei din România. Mama sa este o bunică sexy, frumoasă și grijulie. Denisa Iacobescu vorbește des cu Maya și este foarte fericită că micuța ar putea călca pe urmele mamei sale.

Pe Skype (vorbește cu Maya), când îl mai am pe Dominic, o sunăm vorbim, citim împreună, vorbeşte în limba engleză, e o fetiţă foarte inteligentă şi talentată, are o voce frumoasă  şi sper să calce pe urmele mamei. Sunt foarte fericită. Ei mi-au schimbat viaţa şi îi iubesc mai mult decât pe fiica mea. Îmi place când mă strigă buni, Maya, Dominic şi îl așteptăm şi pe Akim', a spus mama Antoniei la Star Matinal, la Antena Stars.

Îl iubește mult pe Alex Velea

Alex se poate mândri că are o soacră care îl iubește foarte mult și care îl laudă de fiecare dată când are ocazia. Ba mai mult, mama Antoniei este foarte fericită că Velea este foarte implicat în meseria de tată.

Ador să văd filmuleţele cu el şi cu cei mici. E un tătic devotat, o ajută cât poate pe Antonia, se descurcă excelent, are simţul umorului. Copiii văd dragoste în casă, de asta Dominic e foarte pupăcios', a mai adăugat Denisa.

De asemenea, aceasta îl vede pe Alex principalul sprijin al Antoniei având în vedere momentele grele prin care a trecut artista cu divorțul și custododia Mayei.

Este o persoană foarte puternică, având în vedere că îl are pe Alex lângă ea, care este pionul principal şi o susţine, îi este mult mai uşor… să sperăm că va avea rezultate bune la sfârşit şi că toată lumea va fi fericită. E plină de optimism, ştie că într-o zi lucrurile se vor rezolva. Bineînţeles, ca orice mamă, vrea să îşi vadă toţi copiii împreună, toţi trei să crească împreună, să aibă succes în carieră şi să fie fericită cu Alex.'

Maya și Dominic seamănă mai mult cu Antonia

Alex Velea o iubește foarte mult pe fiica Antoniei, Maya, iar mama Antoniei a mai dezvăluit și ce carieră prevede pentru Maya și Dominic.

Mayei îi place să cânte, îi place muzica, și lui Dominic îi place să danseze și îi place muzica. Copiii se schimbă de la un an la altul. Dominic și Maya se aseamănă foarte mult la caracter și amândoi seamănă foarte mult cu Antonia', a mai adăugat aceasta.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Alex Velea a dezvăluit când s-a îndrăgostit, de fapt, de Antonia și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter