La mulţi ani, Dan Bittman! Artistul împlineşte astăzi 55 de ani

Publicat pe

Dan Bittman îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, îndrăgitul artist împlinind 55 de ani. Cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune, Dan Bittman este liderul trupei Holograf din anul 1985, iar în cei peste 30 de ani de când cântă cu această trupă a lansat numeroase melodii.

 

Înainte de Holograf, Dan Bittman a cântat cu formaţiile Blitz, Domino, Incognito, dar şi Iris, însă numele lui este legat de istoria trupei Holograf. Puţini ştiu că Dan Bittman şi-a dorit să devină arhitect, însă a ajuns să termine Construcții Hidrotehnice. În anii 78-80 a început să cânte alături de Blitz, perioadă de care îşi aduce aminte cu nostalgie: „Era frumos, ne plăcea, asta și pentru că muzica rock era interzisă pe atunci'.

 

Dan Bittman are o familie frumoasă, fiind tatăl a 3 băieţi, pe care îi are împreună cu Liliana Stefan, cea care îi este alături de peste 25 de ani. Cei doi nu s-au căsătorit, iar Bittman a dezvăluit într-un interviu pentru Viva! şi motivul: „Cred că nu ne plac cere­moniile astea cu rude, cu nenorociri, cu la-lai-la. Inițial am zis: „când o fi, o fi. Niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie neapărat să ne căsătorim ca să construim ceva. La un moment dat, chiar ne-am în­trebat: „Noi în ce direcție mergem, că ne știm deja de ceva veme?. Următorul pas firesc era să facem un copil, și uite că, de la unu, am ajuns la trei și am rămas de atâta timp împreună.'

 

Artistul a pozat pentru prima dată în Viva! alături de familia lui, iar Bittman a marturisit că speră ca băieţii să plece cât mai târziu din casa părintească.

 

Vezi si:

Dan Bittman – Fotografii exclusive cu familia

 

Florentina Liutic

 

La mulţi ani, Dan Bittman! Artistul împlineşte astăzi 55 de aniLa mulţi ani, Dan Bittman! Artistul împlineşte astăzi 55 de ani

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ktejhTDpgu0 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter