Mariah Carey, gafă vestimentară uriașă la Oscaruri! Uite cum a apărut la Vanity Fair Oscar Party!

Publicat pe

Dacă organizatorii premiilor Oscar fac gafe în timpul spectacolului, de ce nu ar face și vedetele care participă la cea mai importantă ceremonie a anului?

De data acedasta, cea care a comis-o a fost Mariah Carey. După ce de Anul Nou a susținut un concert dezastruos pe scena din Times Square, New York, iată că nici la Oscaruri nu a fost pe departe.

Deși la prima vedere ținuta pe care a purtat-o la Vanity Fair Oscar Party pare a fi una frumoasă, fiind formată dintr-o rochie vaporoasă, verde cu print negru, spartă pe picior și cu un decolteu adânc, iată că la o analiză mai atentă se poate vedea dezastrul. Pe lângă faptul că decolteul îi lăsa la vedere un sfârc, sânii cântăreței erau de-a dreptul torturați de sârmele ieșite din sutien.

Criticii au fost foarte duri cu Mariah, iar ținuta ei a fost considerată printre cele mai nereușite din acest an de la Oscaruri.

Rochia aleasă de Mariah Carey este semnată de Philipp Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Mariah Carey, gafă vestimentară uriașă la Oscaruri! Uite cum a apărut la Vanity Fair Oscar Party!Mariah Carey, gafă vestimentară uriașă la Oscaruri! Uite cum a apărut la Vanity Fair Oscar Party!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Mariah Carey și-a ars rochia de mireasă 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter