Mariah Carey și-a ars rochia de mireasă

Publicat pe

Mariah Carey și-a ars rochia de mireasa pregatită pentru nunta cu James Packer. Se pare că aceasta ar fi fost creată de celebra casă de modă Valentino și ar fi costat nu mai puțin de 250.000$.

 

Recent, artista a lansat un nou videoclip pentru  piesa „I Dont'. Mariah Carey apare într-o scenă în care dă foc unei rochii de mireasă. Se pare ca aceasta este chiar rochia pe care Mariah trebuia să o poarte la nunta cu James Parcker.

 

 

 

În cadrul piesei artista nu îi transmite fostului logodnic doar acest mesaj. Versurile au și ele un puternic impact emoțional: „Pentru că atunci când iubești pe cineva, nu doar că te comporți urât cu ea, ci dai peste cap tot ceea ce avea. Probabil ai crezut că mă întorc, însă nu'.

 

Mai mult, potrivit presei americane, imaginile surprinse în videoclip au fost filmate în casa din Calabasas unde artista și fostul logodnic au locuit.

 

Totuși, se pare că Mariah a păstrat inelul de logodnă primit. Bijuteria este evaluată la prețul  10 milioane de dolari. În plus, în urma despărțirii de fostul logodnic, solista s-a declarat traumatizată emoțional și i-a cerut acestuia despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

 

Bianca Ion

Foto: Instagram, Hepta

 

Citește și:

Cum a depășit Mariah Carey momentul controversat din noaptea Anului Nou – nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de eveniment!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter