Fiul lui Michael Buble învinge în lupta cu cancerul

Publicat pe

Michael Buble a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că fiul său Noah, în vârstă de trei ani învinge lupta cu cancerul în urma unui tratament pe care îl urmează încă din luna noiembrie a anului trecut.

 

Fericire mare în familia cântăreţului canadian Michael Buble. Acesta a anunţat pe pagina sa oficială de Facebook că fiul său Noah, în vârstă de trei ani, diagnosticat cu cancer hepatic, a urmat un tratament şi înregistrează progrese.

 

„Suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că fiul nostru a progresat în timpul tratamentului împotriva cancerului şi că doctorii sunt foarte optimişti pe viitor în privinţa stării de sănătate a fiului nostru. A fost curajos pe parcursul tratamentului şi ne inspiră cu această bravură de care dă dovadă. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru puterea pe care a dat-o familiei noastre', a mărturisit  artistul în cadrul postării sale pe pagina de Facebook.

 

Michael Buble nu a fost singurul care a oferit publicului vești despre micuțul Noah, și mătușa sa, Daniela Lopilato a declarat în cadrului unui interviu că micuțul înregistrează progrese în ceea ce privește starea de sănătate:  „Da, Noah se recuperează și suntem foarte fericiți! Părinții lui vor vorbi atunci când vor simți că este nevoia. Cancerul a dispărut!' a spus aceasta.

 

Fiul de trei ani al cântăreţului Michael Buble şi al fotomodelului Luisana Lopilato a fost diagnosticat cu cancer hepatic. Anunțul artistului din data de 4 noiembrie 2016 a surprins pe toată lumea.  Se pare că Noah Buble a urmat un tratament chimioterapeutic vreme de patru luni, veste confirmată chiar de părinții micuțului.

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

 

Citește și:

Michael Buble – Încurajat de multe celebrităţi după ce fiul lui de 3 ani a fost diagnosticat cu cancer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter