Nepoata lui Donald Trump face ravagii pe Instagram

Publicat pe

Arabella (5), fiica Ivankăi Trump (35), poreclită și Prima Nepoată a Americii, a făcut recent furori pe Instagram cântând un vechi cântec în chineză, cu ocazia Noului An chinezesc.

 

 

 

Donald și Ivanka Trump

 

Timp de zece ani, Ivanka a fost vicepreședinte al companiei tatălui ei – Trump Organization – și a făcut parte din juriul emisiunii care l-a făcut celebru pe tatăl său, The Apprentice, iar înainte de alegerile prezidențiale, s-a ocupat îndeaproape de campania tatălui său, poziția sa actuală în administrația prezidențială calificând-o pentru rolul de Quasi-First Lady. Femeie de afaceri (are inclusiv o linie de îmbrăcăminte și pantofi ce-i poartă numele), scriitoare și personalitate implicată activ în politică, s-ar zice că Ivanka nu are prea mult timp să se ocupe de soț și de cei trei copii ai săi, însă…

 

 

Arabella și Ivanka

 

… Ea nu încetează să uimească. Recent, fiica lui Donald Trump și-a lăsat mască fanii de pe Instagram postând un filmuleț în care, Arabella, fiica ei, sărbătorește Anul Cocoșului cântând (după părerea vorbitorilor nativi, destul de bine) un cântec traditional în limba chineză. Mama ei povestește că Arabella a învățat limba chineză încă de când era foarte mică. În noiembrie 2012, când Arabella avea 16 luni, Ivanka declara pentru South China Morning Post că fiica ei studia cu o bonă chinezoaică. „Nu știu prea mult, dar chiar pot spune numele fiecărui animal de la grădina zoologică, deci, dacă voi merge într-un safari, voi putea folosi limba chineză. Nu e atât de practic, dar eu învăț. Fiica mea nu vorbește prea mult încă, dar pare să știe la fel de multe cuvinte în chineză – înțelege ce înseamnă – pe câte știe și în engleză”, declara atunci Ivanka.

 

 

 


La cum evoluează politica mondială, să știi limba chineză e nu doar practic, ci curând va deveni o necesitate, am spune noi, fiindcă în următorul deceniu s-ar putea să cântăm cu toții în chineză de Anul Nou… Și nu numai.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Citește și:

Ivanka Trump – O femeie de afaceri exemplară

Ivanka Trump – Prințesa din turn

Ivanka Trump a devenit mamă pentru a treia oară

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter