Mariajul Melaniei Trump și al lui Donald Trump în pericol? „Simte presiunea!” Cât de greu îi e Melaniei să fie Prima Doamnă a SUA

Publicat pe

Viața Melaniei Trump s-a schimbat total în ianuarie, 2017, când soțul său, Donald Trump, a devenit cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. Înainte de a se căsători cu Trump, aceasta era un model cu un stil de viață complet diferit față de cel de acum, iar acest lucru își spune cuvântul deoarece Melaniei îi este greu să se adapteze la viața de Primă Doamnă.

Simte presiunea. Mereu trebuie să fie bună, perfectă, bine îmbrăcată. Este obositor. Este un program greu. Trebuie să fie mamă, Primă Doamnă, dar și soție', a declarat Frederico Pignatelli, prietenul lui Donald.

Citește și: Mario Mutu este un adolescent în toată regula. Cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât e frumos este

Frederico a adăugat că încă de când a devenit Trump președinte, cuplul stă foarte mult timp despărțit, deși Melania s-a mutat la Casa Albă, în iunie. Cei doi se văd de maxim două ori pe zi deoarece Donald este la întâlniri sau se joacă golf, iar Melania face cumpărături. Duc vieți separate chiar și în dormitor.

Împart același pat de 2-3 ori pe săptămână. Ambii au propriul spațiu, și pot dormi câteva nopți împreună și câteva separat. Donald este ocupat și se gândește noaptea. Reflectă și nu vrea să o deranjeze', a mărturisit Pignatelli.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter