Mario Mutu este un adolescent în toată regula. Cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât e frumos este

Publicat pe

În ultimele luni, toată atenția a fost îndreptată către cel mai mic membru al familiei Mutu, Tiago. În acest an, Adrian Mutu a devenit pentru a patra oară tată, iar băiețelul lui a împlinit, luna aceasta, 4 luni. Însă veți rămâne surprinși de cât de mult a crescut Mario, băiatul cel mare al fostului fotbalist.

Mario este un adolescent în toată regula. Fiul lui Adi împlinește, în septembrie, 15 ani, iar ultima imagine cu el postată de fostul fotbalist a uimit pe toată lumea. Este frumos, seamănă extrem de mult cu mama lui, Alexandra, înalt și poate fura inima oricărei fete fără prea mult efort.

Citește si: Josh Hartnett este tata pentru a doua oara

Adi Mutu a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care Mario îl ține în brațe pe mezinul familiei, Tiago, iar cel mic pare să se simtă foarte bine în brațele fratelui mai mare.

Mario și micuțul Tiago

„Băieții mei', a scris Adi în dreptul imaginii, mândru fiind de cei doi fii ai săi. Poza a strâns deja mii de like-uri, iar mulți fani își doresc ca ambii băieți să îi calce pe urme tatălui său și sa ajungă mari fotbaliști.

De curând, Adi și Sandra au mers în vacanță în Republica Dominicană pentru a-și vedea cele două fete pe care le are din căsătoria cu Consuelo. Mai mult, se apropie și nunta, iar pregătirile sunt intense.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter