Marilyn Monroe a fost însărcinată în secret! Imagini nemaivăzute cu burtica de gravidă a actriței

Publicat pe

Fotografii extraordinare cu o sarcină ascunsă a lui Marilyn Monroe au fost făcute publice pentru prima dată.

 

Cele 6 imagini ar fi fost până acum în posesia prietenei și confidentei celebrei actrițe, Frieda Hull. Imaginile, în care se vede clar burtica de gravidă a lui Marilyn, au fost realizate pe 8 iulie 1960, în afara studiourilor Fox Studios din New York, acolo unde se filma „The Misfits'.

 

Fotografiile au fost vândute anul trecut la licitație pentru suma de 2.240 de dolari, Hull numindu-le „pregnant slides', făcând referire la sarcina pe care Monroe a ținut-o secretă până la moarte.

 

Tony Michaels, cel care a cumpărat pozele, spunea că Hull era foarte mândra că a reușit să țină pozele ascunse până după moartea lui Marilyn Monroe.

 

Potrivit Daily Mail, tatăl nu ar fi fost soțul de atunci al actriței, Arthur Miller, ci actorul Yves Montand, partenerul acesteia de platou în filmul „Lets Make Love', despre care se spune că ar fi avut o relație extraconjugală.

 

Potrivit lui Hull, Marylin Monroe ar fi fost însărcinată în vara anului 1960, însă aceasta ar fi pierdut copilul. Și nu ar fi fost prima sarcină pierdută de actriță. Ea a mai fi suferit și alte trei avorturi spontane. Marilyn a avut toată viața de endometrioză, o afecțiune care provoacă dureri menstruale puternice și o împiedica să mai aibă copii, deși își dorea foarte mult unul.

Marilyn Monroe a fost însărcinată în secret! Imagini nemaivăzute cu burtica de gravidă a actrițeiMarilyn Monroe a fost însărcinată în secret! Imagini nemaivăzute cu burtica de gravidă a actriței

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Marilyn Monroe – Anatomia tragică a Cenuşăresei moderne

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter