Câţi bani au cheltuit până acum Amal şi George Clooney pentru gemeni

Publicat pe

Amal şi George Clooney vor deveni anul acesta părinţi pentru prima dată, celebrul cuplu aşteptând gemeni. Copiii vor veni pe lume in luna iunie, iar cei doi părinţi au început deja pregătirile pentru cel mai important eveniment din viaţă lor.

 

Primul lucru pe care l-au făcut este să modifice locuinţa pe care o au în Berkshire, o proprietate uriaşă cu 9 camere, sală de sport, cinema, un teren de tenis, dar şi o bucătărie în care găteşte un chef italian.

 

Se pare că Amal şi George au pregatit deja o cameră în care va locui bona copiilor, iar camera copiilor va fi cu siguranţă amenajată în cel mai mic detaliu.

 

În plus, cei doi viitori părinţi au împrejmuit locuinţa aflată pe malul Tamisei pentru a evita orice accident. Toate aceste pregătiri i-ar fi costat 15 milioane de euro şi acesta nu este decât începutul.

 

Deocamdată, doar prietenii apropiaţi şi familia cuplului au confirmat vestea, Matt Damon povestind cât de mult s-a bucurat la auzul acestei veşti.

 

Amal Clooney şi-ar putea oficializa sarcina peste puţin timp, la Paris, unde George Clooney este aşteptat la Gala Caesar.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

George Clooney si sotia sa asteapta gemeni

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter