Matt Damon dezvăluie cum i-a spus George Clooney despre sarcina lui Amal: „Am început să plâng!”

Publicat pe

Matt Damon știa despre marea veste ca George și Amal Clooney vor fi părinți încă din toamnă. După ce s-a confirmat că celebrul cuplu așteaptă gemeni, Matt a dezvăluit modul în care a aflat despre sarcina lui Amal.

„Lucram cu el toamna trecută și m-a luat deoparte în platou și când mi-a spus am început să plâng. Am fost extraordinar de fericit pentru el', a spus actorul la Entertainment Tonight Canada. „L-am întrebat mai apoi ‚cât are sarcina? și el mi-a răspuns ‚8 săptămâni', a mai adăugat Matt.

Damon este tată a patru copii și își amintește că i-a mai spus: „Ti-ai ieșit din minți?! Nu spune nimănui! Nu spune nimănui! Nu știi regula celor 12 săptămâni? Bineînțeles că nu o știa.'

Ține-ți gura, omule!', a mai continuat Matt, iar la 4 săptămâni l-a întrebat „Ești bine, așa-i?', iar Clooney a răspuns „Suntem bine'.

Deci da, sunt fericit pentru el. Ea este extraordinară. El a dat peste potul cel mare. Doar că la fiecare nivel. Ea este o femeie remarcabilă. Vor fi extraordinari. Vor fi niște părinți minunați. Copiii sunt norocoși', a mai spus Damon despre cuplul Clooney.

George Clooney nu a comentat încă despre sarcină.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

George Clooney și soția sa așteaptă gemeni

Amal şi George Clooney – Părinţi de gemeni. Apropiaţii au dat detalii!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter