George Clooney și soția sa așteaptă gemeni

Publicat pe

George Clooney și soția sa Amal Clooney, vor deveni părinți de gemeni! Se pare că marele actor o să joace cel mai important rol din viața sa, cel de tată.  Actorul de 55 de ani și avocata de 39 de ani vor deveni părinți de gemeni în luna iunie.

 

Potrivit unor surse se pare că știrile vehiculate la începutul acestei luni devin adevărate, vestea a devenit oficială  pe parcursul zilei de ieri însă nu a venit direct de la cei doi, ci a fost transmisă de către Julie Chen, în cadrul emisiunii sale The Talk,  după ce Clooney i-a confirmat că va deveni tată. „Gemenii se vor naște în luna iunie', a spus prezentatoarea.

 

Prietenii apropiați ai familiei au confirmat și ei această veste publicației People. Amal Clooney este însărcinată cu gemeni și îi va oferi marelui actor George Clooney cel mai mare rol al vieții: cel de tată.

 

'Amal Clooney și-a rugat familia să nu facă publică această veste', a declarat un prieten apropiat al familiei Clooney.  'Cei doi sunt extem de fericiți', a completat acesta.

 

George spunea în anul 2014 că întâlnirea cu Amal i-a modificat în totalitate cursul vieții.

Cu câteva luni înainte Amal declara despre mama sa că ea a fost unul din cei mai influenți oameni din viața sa. „Crescând cu mama ea a ajuns să devină modelul meu în viață. A fost întotdeauna o femeie muncitoare, independentă, acorda o mare atenție carierei ei însă mereu a știut să mențină un echilibu' declara aceasta.

 

 

Cei doi s-au logodit în luna aprilie a anului 2014, după șapte luni în care au fost iubiți. Evenimentul a marcat prima căsătorie pentru Amal și a doua pentru George Clooney, însă rolul de părinte este primul pentru ambii soți.

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

Citește și:

Amal Clooney o posibilă sarcină

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter