Mark Zuckerberg va fi tată pentru a doua oară

Publicat pe

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan vor deveni părinți pentru a doua oară. Fondatorul Facebook a dat vestea cea mare printr-un mesaj pe rețeaua de socializare care l-a consacrat unde vorbește, de asemenea, și despre importanța de a avea frați sau surori.

Mark și Priscilla mai au o fetiță, Maxima Chan Zuckerberg de doar 1 an și 4 luni. Micuța va avea în curând și o surioară, după cum au anunțat părinții săi.

În postarea sa de pe Facebook, Zuckerberg a scris despre cât de greu a fost să conceapă primul copil, dar și despre faptul că nu se simțeau pregătiți pentru un nou membru în familie.

Priscilla și cu mine suntem fericiți să vă anunțam că așteptăm o altă fetiță. După o experiență dificilă în a o avea pe Max, nu eram siguri la ce să ne așteptăm sau daca vom mai putea avea un alt copil. Când Priscilla și eu am descoperit că ea este însărcinată din nou, prima noastră speranță a fost să fie copilul sănătos. Următoarea mea dorință a fost să avem o fetiță. Nu mă pot gândi la un dar mai mare decât cel de a avea o soră și sunt foarte fericit că Max și noul nostru copil se vor avea una pe alta', a spus Mark despre bucuria de a deveni pentru a doua oară tată de fată.

Acesta a mai adăugat și despre importanța de a fi înconjurat de femei puternice, așa cum el și soția sa au fost de către surorile lor.

Am crescut cu trei surori și ele mi-au spus să învăț de la femeile inteligente și puternice. Nu erau doar surorile mele, ci și cele mai bune prietene.'

Fondatorul Faceboook și soția sa sunt nerăbdători să iși cunoască cea de-a două fiică.

Abia așteptăm să o cunoaștem pe noua noastră fetiță și să facem tot ce este mai bun pentru a crește o altă femeie puternică.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

 Mark Zuckerberg – Fascinat de fiica lui în vârstă de 2 luni

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter