Mihaela Rădulescu – Mesaj de încurajare pentru toate femeile să facă sport. „Sportul e viaţă, aşa cum e şi iubirea sau educaţia... Fă loc pentru toate în viaţa ta!”

Publicat pe

La 47 de ani, Mihaela Rădulescu trăieşte cu pasiune, stârneşte comentarii şi controverse, este admirata sau criticată pentru felul în care a ales să trăiască sau pentru modul în care se îmbracă.

 

Mihaela are un stil de viaţă de la care nu se abate, iar sportul face parte din viaţa sa, vedeta neputându-şi imagina cum ar arăta viaţa ei fără mişcare. Extrem de disciplinată şi pasionată de mişcare, Mihaela face sport zilnic, încă din copilărie, sub diverse forme, singură, cu Ayan sau Felix. A încercat cam tot ce se poate în materie de mişcare, de la gimnastică ritmică la sporturile periculoase, de aceea este în măsură să le dea sfaturi şi altora.

 

Într-o postare pe Facebook, ea le-a îndemnat pe toate femeile să aibă grijă de ele şi de felul în care arată şi să facă mişcare:

 

„Nu-ti trebuie bani sa alergi in parc, nici sa faci genuflexiuni sau flotari, abdomene sau urcat scari in forta. Nu-ti trebuie decat vointa de a nu te lenevi, de a nu te incurca in tembela plasa „pe mine ma iubeste si-asa”. La orice varsta te apuci de sport, e bine sa cauti ce ti se potriveste, ce iti da o stare buna, nu ce da bine in poze pe Instagram. Mai ales la acest capitol, nu te minti singura.', a scris Mihaela.

 

Vedeta este convinsă că singura barieră care trebuie depăşită este voinţa de a face ceva pentru tine: „N-ai cum sa nu gasesti 30 de min zilnic pentru tine. Nu cauta explicatii, scuze sau descrieri de situatii pe care „doar tu le traiesti”.
Sportul e viata, asa cum e si iubirea sau educatia… Fa loc pentru toate in viata ta…'

 

Florentina Liutic, Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter