Meghan Markle, pentru prima dată în rochie neagră. S-a inspirat din apariţiile celebrei Audrey Hepburn

Meghan Markle, pentru prima dată în rochie neagră. Ducesa de Sussex este de câteva luni bune în centrul atenţiei presei internaţionale. La fiecare apariţie este „vânată”. Aşa s-a întâmplat şi acum, în Londra. Iată rochia şi accesoriile uimitoare pe care le-a purtat!

Deja am remarcat că deja timp Meghan Markle nu mai lipseşte de la niciun eveniment în ceea ce priveşte familia regală britanică. Îl însoţeşte pe Prinţul Harry la toate întrunirile sau călătoriile în străinătate. De data aceasta, împreună cu Regina Elisabeta a II a, Kate Middelton şi Prinţul William, Ducii de Sussex şi-au făcut apariţia n Londra, la Westminster Abbey.

Au celebrat împreună Centenarul Royal Air Force. Cu această inedită ocazie, Meghan Markle poartă o rochie neagră. Articolul vestimentar  este marca Dior, fiind inspirat parcă din garderoba lui Audrey Hepburn. Şi de data aceasta a ales același decolteu-bărcuță cu care ne-a obișnuit la ultimele apariții, dar și cu tradiționala pălărie obligatorie la evenimentele oficiale, creată, de această dată, de Sean Barrett.

În picioare a optat pentru o pereche de pantofi stiletto nude, modelul ei preferat.

În privinţa machiajului,  Ducesa de Sussex a îndrăznit să se îndepărteze de nuanțele maronii pe care obișnuia să le aplice în zona pleoapelor, în favoarea unui fard de culoare neagră, asortat ținutei. Meghan a preferat să păstreze un ton neutru în zona buzelor, şi nici de data aceasta nu şi-a ascuns pistruii.

Meghan Markle, apariție răvășitoare la botezul Prințului Louis

Chiar dacă nu s-au numărat printre nașii Prințului Louis, Meghan Markle și Prințul Harry, unchiul și mătușa micuțului, au captat atenția tuturor la sosirea la Capela Regală a Palatului St. James. Meghan Markle a fost o apariție răvășitoare la botezul Prințului Louis, iar superbul otfit de culoare oliv a scos-o pe soția Prințului Harry din anonimatul previzibil în care o aruncaseră ținutele nude.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro