Cei mai fericiți șase ani din viața Danei Rogoz

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au sărbătorit, recent, șase ani de căsătorie. Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au împreună un băiețel în vârstă de patru ani, Vlad.

 

Despre cei mai fericiți șase ani din viața ei, Dana Rogoz a scris pe blog, unde a dezvăluit și unde au ales, ea și Radu, să sărbătoarească. Cu ocazia acestei aniversări, frumosul cuplu a mers la Palermo.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au o relație frumoasă, dar căreia unii nu prea i-au dat multe șanse.  Radu a mai fost căsătorit, iar între ei este o diferență de vârstă de 19 ani. În ciuda criticilor inițiale, cei doi sunt fericiți împreună și că au o casnicie solidă. Radu Dragomir este o prezență publică extrem de discretă, acesta preferând să stea deoparte de evenimentele mondene.  Celebritatea lui Radu Dragomir vine din filmele a căror regie o semnează, dintre care amintim 'Profu', 'Încearcă să nu clipești', 'Iubire de cartier', 'Fete cu lipici', 'La bloc', 'Sâmbătă seara'.

Când Dana și Radu s-au căsătorit, în 2012, fotografiile de la nunta lor –  una destul de nonconformistă pentru un cuplu de celebrități, dar asemenea unui basm cu zâne – au făcut furori.

Cei doi au spus 'da' unei vieți împreună la bine și la greu la Palatul Mogoșoaia. Un cort alb a fost amenajat chiar pe pajiște, iar din decor au făcut parte becuri colorate, colivii, felinare, ghirlande și flori de câmp.

AUTOR: Andreea Ruxanda

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro